دسته‌بندی نشده

قیمت سمعک در سال ۱۴۰۳* خرید سمعک با ۳۰ روز تست

قیمت سمعک

قیمت سمعک چطور محاسبه می شود؟ پیش نیاز های خرید سمعک پیست؟ بی شک از جمله دغدغه‌های تمامی خریداران سمعک، هزینه آن است. همین امر گاهی موجب می شود که افراد برای کنترل هزینه ها مدلی را انتخاب کنند که چندان مناسب مشکلات شنوایی آنان نباشد. از این رو در این بخش از سایت سمعک پایتخت به بررسی مسائل مهمی خواهیم پرداخت که بر روی قیمت سمعک تاثیر می گذارد تا بتوانیم کمک کنیم انتخاب بهتری داشته باشید. اما پیش از آن لازم است که، ابتدا تعریفی از سمعک و انواع آن را داشته باشیم.

فهرست مطالب:

  • سمعک
  • قیمت سمعک
  • خرید سمعک
  • بیمه سمعک

بیشتر بخوانید: ارزیابی درمان و توانبخشی وزوز گوش

سمعک گوش چیست؟

سمعک گوش وسیله ای است الکتریکی، که اصلی ترین وظیفه ی آن تقویت صداهای محیط است تا افراد کم شنوا بتوانند صدا های محیط را به راحتی دریافت کنند. سمعک ها مدل های گوناگونی دارند که از مهم ترین آنها می توان به:

اشاره نمود. همچنین شرکت های داخلی و خارجی زیادی اقدام به تولید و فروش انواع سمعک ها از سمعک داخل گوشی گرفته تا خارج گوشی با سطح ها متنوع ای از تکنولوژی می کنند. در این میان با کیفت ترین برند های سمعک عبارتند از:

بیشتر بخوانید: تست سرگیجه – آشنایی با تست VGN

اجزای سمعک

سمعک ها همانطور که پیشتر نیز اشاره کردیم، وسیله‌ای الکترونیکی بسیار پیشرفته ای هستند و از قطعات و اجزای مختلفی ساخته شده که هر بخش با شبیه سازی سیستم شنوایی موجب بهبود وضعیت شنوایی فرد می شوند. اجزای سمعک عبارتند از:

  • میکروفون سمعک
  • آمپلی فایر
  • رسیور یا بلندگوی سمعک
  • هوک سمعک
  • رسیور سیمی سمعک‌
  • تین تیوب
  • ولوم کنترل سمعک
  • دکمه تغییر برنامه‌
  • وکس گارد یا فیلتر سمعک

عملکرد سمعک ها چگونه است؟

سمعک گوش چیست

تمامی سمعک‌ها متشکل از اجزای متنوع ای هستند که از در کنار هم قرار گرفتن آنها می توان صداهای محیط را با وضوح بیشتر دریافت نمود. سه قسمت اصلی سمعک ها عبارتند از:

  • میکروفون
  • آمپلی‌فایر یا تقویت‌کننده 
  • اسپیکر یا بلندگو

سازوکار سمعک ها اینگونه است که، ابتدا صداها توسط میکروفون دریافت شده و به سیگنال‌های الکتریکی تبدیل می‌شود. بعد از این مرحله، اگر سمعک دیجیتال تهیه کرده باشید، اطلاعات از میکروفون توسط یک چیپ کامپیوتری دریافت و به‌صورت اتوماتیک تقویت می شود و همچنین نویز صدا نیز کاهش داده می شود. بعد از این مرحله آمپلی‌فایر یا تقویت‌کننده سیگنال‌های الکتریکی را از چیپ کامپیوتری دریافت کرده، قدرتشان را افزایش داده و آن را به بلندگوها منتقل می کند.

به این نکته توجه داشته باشید که، هر چه آسیب به سلول‌های مویی حلزون گوش بیشتر باشد، شنوایی افت شدیدتری داشته و سمعک باید صدای تقویت شده تری را انتقال دهد. نهایتا این سیگنال‌های تقویت شده توسط بلندگو دریافت به امواج صوتی تبدیل می‌شوند و در گوش بیمار پخش می‌شوند. انرژی لازم برای این تبدیل را باتری سمعک فراهم می کند. دقت داشته باشید که در نمونه های سمعک شارژی این باتری قابل شارژ است.

بیشتر بخوانید: تست ABR چیست و چه زمانی گرفته می شود؟

مقایسه سمعک دیجیتال و آنالوگ باهم

سمعک ها به دو دسته ی اصلی سمعک آنالوگ یا دیجیتال تقسیم می شوند. اگرچه دیجیتال رایج ترین نوع دستگاه است، اما تعداد کمی از شرکت ها هنوز سمعک های آنالوگ را نیز تولید می کنند. تفاوت بین دستگاه های آنالوگ و دیجیتال به نوع وسایل الکترونیکی مورد استفاده آنها است. هر دو دستگاه امواج صوتی را تبدیل می کنند، اما فرآیند مورد استفاده هر نوع را متمایز می کند. 

با یک سمعک آنالوگ، تقویت با تمامی صداها از جمله نویز و گفتار را تجربه خواهید کرد. به عبارت دیگر امواج صوتی پیوسته را بلندتر می کنند. سمعک های آنالوگ نیاز به تغییر تنظیمات در محیط های مختلف دارند، اما برخی افراد احساس می کنند که دستگاه های آنالوگ تجربه شنوایی طبیعی تری را ارائه می دهند.

سمعک های دیجیتال امواج صوتی را به سیگنال های دیجیتال تبدیل می کنند و شفاف ترین شنوایی ممکن را ارائه می دهند. این دستگاه‌ها می‌توانند نویز پس‌زمینه را پاک کنند، بازخورد را کاهش دهند و به شما کمک کنند روی صداهایی که می‌خواهید بشنوید تمرکز کنید. سمعک های دیجیتال همچنین برنامه ریزی پیچیده تری را ارائه می دهند که به شما امکان می دهد صداها را انتخابی تر پردازش کنید.

پیچیدگی های خرید سمعک برای اولین بار

خرید سمعک

اگر تجربه ی خرید سمعک را نداشته باشید باید بدانید که خرید این محصول برای اولین بار معمولا با پیچیدگی هایی همراه است که مهم ترین آنها عبارتند از:

1. نوع و میزان کم شنوایی: توجه داشته باشید که عارضه ی کم شنوایی در افراد مختلف خود را به شکل های مختلف نشان می دهد و در واقع مانند «اثر انگشت» منحصربه‌فرد است. بنابراین تجربه ی هر فرد از کم شنوایی با تجربه ی دیگری متفاوت است.

2. عملکرد سمعک‌: اینکه سمعک چطور عملکردی دارد و چقدر از مشکلات شنوایی فرد را حل می کند، تا حد زیادی به مهارت بالینی و دانش فردی که سمعک را تجویز می‌کند، وابسته‌ است.

3. طراحی سمعک: همانطور که بالاتر نیز اشاره کردیم عارضه کم شنوایی انواع مختلفی دارد. از اینرو سمعک‌ها برای نیازهای شنیداری مختلفی طراحی شده‌اند، پس بدیهی است که از نظر تکنولوژی و قیمت باهم تفاوت داشته باشند.

پیش نیازهای خرید سمعک

پیش نیاز های خرید سمعک

اگر از عارضه ی کم شنوایی رنج می برید و برای درمان مشکل خود به فکر خرید سمعک افتاده اید، بهتر است در ابتدا سوالات زیر را از خود بپرسید.

  • آیا برای حل مشکل کم شنوایی خود  باید از سمعک استفاده کنم؟
  • برای اینکه از سمعک استفاده کنم نیاز به طی کردن فرایند خاصی (تجویز) دارم؟
  • قیمت سمعک چقدر است؟
  • آیا هزینه خرید سمعک زیاد است؟
  • کمک هزینه سمعک بیمه

آیا باید از سمعک استفاده کنم؟

قیمت سمعک

در پاسخ به این سوال باید بگوییم که اگر مشکل شنیداری شما به گونه ای است که متوجه گفتار دیگران نشده یا به سختی گفتار دیگران را درک می کنید، بله! به نفعتان است که در این مورد مقاومت نکرده و زمان را از دست ندهید. تصورات قدیمی خود را از سمعک کنار بگذارید، اکنون با پیشرفت علم این صنعت نیز پیشرفت های بسیاری داشته و بسیاری از سمعک ها حتی قابل تشهیص نیز، نیستند. خود را از خوشبختی محروم نکنید و با خریداری سمعکی مناسب مشکلتان از نعمت شنوایی لذت ببرید.

برای دریافت سمعک نیاز به طی کردن فرایند خاصی (تجویز) است؟

دقت داشته باشید که تجویز سمعک موجب میشود سمعکی سفارشی سازی شده برای عارضه کم شنوایی شما با توجه به نوع عارضه، شکل گوش، سبک زندگی و… آماده شود.

مراحل تجویز سمعک:

1. معاینه گوش

مرحله نخست در تجویز سمعک معاینه گوش و انجام تست شنوایی‌سنجی است. در این مرحله، ابتدا نوع و میزان کم ‌شنوایی شما توسط پزشک معالج بررسی می‌شود. سپس توضیحاتی تکمیلی درباره عوارض کم ‌شنوایی و تاثیر آن روی توانایی ارتباطی خدمتتان ارائه می شود.

2. دریافت مشاوره و انتخاب سمعک

در مرحله ی دوم، شنوایی‌سنج در مورد علت، نوع و میزان کم‌ شنواییتان توضیحات لازم را خدمتتان ارائه می‌دهد. اگر نتایج حاصل  از مرحله ی شنوایی سنجی نشان دهنده ی این موضوع باشد که شما به سمعک نیاز دارید و درمان دارویی کمک حالتان نیست، پس از بررسی نیازهای شنوایی و سبک زندگی شما در مورد انواع سمعک از نظر شکل ظاهری و تکنولوژی‌های آن و این‌که چه سمعکی برایتان مناسب تر است توضیحاتی توسط پزشک به شما ارائه می شود. در این مرحله با در نظر گرفتن موارد بالا و قیمت سمعک شما سمعک مناسب خود را انتخاب می کنید.

3. قالب‌گیری از گوش

در این مرحله برای تهیه ی سمعکی کاملا مناسب مشکل شنوایی شما در اغلب موارد قالبگیری از گوش صورت می گیرد. اگر نیاز به قالبگیری باشد در همان جلسه مشاوره از گوش‌های شما قالب‌گیری صورت می گیرد. این مرحله بسیار مهم است چرا که اگر به‌درستی انجام نشود، سمعک برای گوش شما عملکرد مطلوبی نخواهد داشت.

4. برنامه‌ریزی و تنظیم سمعک

پس از قالبگیری و آماده شدن سمعک، باید تنظیمات اولیه بر روی سمعک انجام شده و آن به شما تحویل داده شود و بررسی می شود که  قالب یا سمعک به‌راحتی داخل یا پشت گوش شما قرار بگیرد. در نظر داشته باشید، هنگام استفاده از سمعک نباید در گوش‌تان احساس ناراحتی کنید. در نظر داشته باشید که تمامی این مراحل در 2 تا 3 جلسه انجام می‌شود.

قیمت سمعک چقدر است؟

همانطور که احتمالا تا اینجای این مقاله متوجه شدید، سمعک ها از نظر شکل ظاهری (سمعک ظریف معمولا داخل گوشی بوده و سمعک های بزرگ خارج گوشی) و تکنولوژی ساخت انواع گوناگونی دارند. همچنین توسط برند های مختلفی نیز تولید می شوند. تمامی این موارد بر روی قیمت سمعک تاثیر می گذارند. در ادامه به موارد تاثیر گذار بر روی هزینه تمام شده یک سمعک گوش خواهیم پرداخت.

آیا هزینه خرید سمعک زیاد است؟

پاسخ این سوال کاملا بستگی به شدت عارضه کم شنواییتان، محیطی که در آن تردد دارید و ویژگی ها و امکاناتی که از سمعکتان انتظار دارید، دارد. به طبع هرچقدر عارضه کم شنوایی شما شدید ترباشد هزینه خرید سمعک پیشرفته نیز بیشتر است. از طرفی اگر هزینه لازم برای تجهیزات سمعک را در نظر نگرفته یا از سمعک هایتان به خوبی استفاده نکنید مجبورید هزینه بیشتری را صرف تعمیر سمعک خود کنید.

انواع شایع کم شنوایی

نوع کم شنوایی شما می تواند بر نوع سمعک شما تأثیر بگذارد. برای اطلاعات در مورد رایج ترین انواع کم شنوایی به ادامه مطلب مراجعه کنید. 

  • فرکانس بالا: مشکل در شنیدن صداها در محدوده 2000 تا 8000 هرتز (هرتز) که بسیاری از صداهای دخیل در گفتار هستند (اکثر افراد مبتلا به کم شنوایی مرتبط با سن در شنیدن فرکانس های بالا مشکل دارند).
  • فرکانس پایین: مشکل در شنیدن فرکانس های صوتی 2000 هرتز یا کمتر
  • حسی عصبی: این شایع ترین نوع کم شنوایی مرتبط با افزایش سن است و به دلیل آسیب به عصب شنوایی یا سلول های مویی در گوش داخلی ایجاد می شود.
  • رسانا: به دلیل مشکل در عبور صدا از گوش خارجی یا میانی ایجاد می شود
  • مخلوط: ترکیبی از کم شنوایی حسی عصبی و هدایتی

درجات کم شنوایی

میزان کم شنوایی شما همچنین می تواند بر سبک سمعک متناسب با نیاز شما تأثیر بگذارد. CDC چهار سطح یا درجه کاهش شنوایی را بر اساس میزان بلندی صداها برای شنیدن و درک آنها ترسیم می کند. 

  • ملایم: قادر به شنیدن برخی از گفتار است، اما صداهای ملایم تر به سختی شنیده می شوند
  • متوسط: قادر به شنیدن بیشتر گفتار در سطح عادی نیست
  • شدید: به هیچ وجه قادر به شنیدن گفتار نیست، فقط می تواند برخی صداهای بلند را بشنود
  • عمیق: فقط قادر به شنیدن صداهای بسیار بلند است

قیمت سمعک دولتی(کمک هزینه بیمه برای خرید سمعک)

خدمات درمانی کارکنان دولت با سایر افراد متفاوت است. در واقع تمامی افرادی که در سازمان ها یا شرکت های دولتی کار می کنند و تحت پوشش بیمه دولت یعنی بیمه سلامت قرار دارند، قیمت خرید سمعک برای یک گوش ۸۸۰.۰۰۰ تومان و برای دو گوش  ۱.۷۶۰.۰۰۰ تومان می باشد.

چه عواملی بر قیمت سمعک تاثیر گذار هستند؟

همانطور که بالاتر نیز عنوان نمودیم، قیمت سمعک گوش به عوامل و موارد زیادی بستگی دارد. معمولا سوالات بسیاری برای خریداران در این مورد پیش می آید. اما مهمترین این سوالات عبارتند از:

  • دلیل تنوع قیمت سمعک ها در چیست؟
  • کدام سمعک برای مشکل شنوایی من مناسب تر است؟
  • چرا بعضی سمعک ها قیمت پایینی و برخی دیگر قیمت نسبتا بالاتری دارند؟
  • قیمت سمعک داخل گوشی و پشت گوشی با هم فرق می کند؟
  • برند سمعک چقدر در قیمت تمام شده ی آن اثر می گذارد؟
  • قیمت کدام مدل ها گرانتر است؟
  • و…

قبل از پاسخ به سوالات بالا ابتدا عواملی را باهم بررسی خواهیم کرد که در تعیین قیمت سمعک موثر هستند. دو عامل بسیار تاثیر گذار در رنج قیمتی سمعکها شکل ظاهری سمعک و تکنولوژی سمعک هستند. در ادامه به توضیح این عوامل خواهیم پرداخت.

1- اندازه سمعک و شکل ظاهری سمعک

در گذشته اکثر بیماران دچار کم شنوایی از سمعک های بزرگی استفاده می کردند که ظاهر مناسبی نداشته و همین امر باعث شده بعضی بیماران با پیش زمینه منفی در مورد سمعک به کلینیک های شنوایی و سمعک مراجعه کنند و اولین دغدغه بیماران نیازمند سمعک این باشد که ظاهر سمعک روی گوششان به چه صورت خواهد بود. یکی از پرتکرار ترین سوالاتی که بیماران سمعک میپرسند این است:

آیا سمعک روی گوش من پیدا خواهد بود؟

یا بسیاری از بیماران با وجود قبول کم شنوایی و نیاز خود به سمعک در جلسه مشاوه بیان می کنند که افرادی را دیده اند که سمعک استفاده میکنند و با توجه به ظاهر سمعک های ایشان مایل به تهیه سمعک نمی باشند. در جواب این دغدغه بیماران عزیز باید گفت که با پیشرفت تکنولوژی، سمعک های امروزی بسیار کوچک و نامریی شده اند. سمعک ها چه در گروه سمعک های پشت گوشی و چه در گروه سمعک های داخل گوشی امروزه حداقل دید ممکن را بر روی گوش بیماران دچار کم شنوایی دارند.

تاثیر اندازه و شکل ظاهری سمعک بر قیمت آن

قاعدتا هر چه سمعک نامریی تر و ظریف تر باشد دید آن روی گوش بیمار کمتر خواهد بود. ساده ترین سمعک ها معمولا سمعک های بزرگی هستند که دید مشخصی روی گوش بیمار دارند و نامریی ترین سمعک ها را میتوانید در میان جدید ترین سمعک های روز دنیا جستجو کنید. در نتیجه هر سمعک نامریی تر باشد، قیمت آن بیشتر می شود. البته قطعا عوامل دیگری همچون سطح تکنولوژی بکار رفته در سمعک نیز بر روی قیمت نهایی آن تاثیرگذار هستند و همین امر موجب می شود گاهی یک سمعک نامریی ساده از یک سمعک پشت گوشی پیشرفته گرانتر باشد.

قیمت سمعک

2- تکنولوژی و سطح پردازش سمعک

سمعک های امروزی از نظر تکنولوژی بسیار بسیار پیشرفته و با جزییات فراوان  هستند و همین امر باعث شده تا رضایت کاربران سمعک به بالاترین میزان خود در سال های اخیر رسیده باشد. سمعک هایی که گاهی با شعار هایی نظیر “شنوایی بهتر از روز اول” روانه بازار شده اند. در ادامه به صورت خلاصه به برخی تکنولوژی های تاثیر گذار در قیمت سمعک اشاره خواهیم داشت. اما پیش از آن یک محدوده قیمت حدودی برای انواع سمعک بر اساس تکنولوژی ساخت آنها عنوان می کنیم.

قیمت حدودی برای هر دو گوشسطح تکنولوژی سمعک
4 الی 5 تومانقیمت سمعک آنالوگ
10 الی 12 تومانسمعک دیجیتال
15 الی 17 تومانسمعک دیجیتال وایرلس
20 الی 25  تومانسمعک هوشمند
15 الی 17 تومانقیمت سمعک شارژی
25 الی 30  تومانسمعک شارژی هوشمند

انواع سمعک از نظر تکنولوژی

انواع سمعک از لحاظ تکنولوژی از ساده به پیشرفته:

هر چه سمعک پیشرفته تر باشد قیمت آن بیشتر خواهد بود

قیمت سمعک انالوگ

ساده ترین مدل سمعک ها هستند که با توجه به سایز بزرگ، و کیفیت نامناسب کمترین سهم از انتخاب بیماران را برای بر طرف کردن مشکل کم شنوایی را دارند. این سمعک ها مانند بلندگو عمل کرده و تمام صداهای اطراف بیمار را بلند می کنند. این سمعک ها بدون در نظر گرفتن میزان شنوایی بیمار صداها را زیاد کرده و صرفا با دکمه ای چرخشی یا پلکانی در 2 یا 4 حالت تنظیمی مختلف صدا را زیاد و کم می کنند. این سمعک ها را با بودجه یک میلیون تومان هم می توان تهیه نمود اما فاقد کیفیت قابل قبولی هستند محدوده قیمت سمعک آنالوگ که بتوان از آنها به خوبی استفاده نمود چیزی حدود 4 الی 5 میلیون تومان است.

بیشتر بدانید: آشنایی با  سمعک استایلتو زیمنس

سمعک دیجیتال قیمت

با عرضه سمعک های دیجیتال کیفیت و کارایی سمعک ها بسیار تغییر کرد و ارائه این سمعک ها و محبوبیت آن ها زمینه ساز پیشرفت تکنولوژی سمعک های امروزی شد. سمعک های دیجیتال برای اولین بار بر اساس میزان کم شنوایی بیمار در فرکانس های مختلف تنظیم می شدند و این امر سبب شد سمعک هر بیمار به صورت اختصاصی برای میزان کم شنوایی وی تجویز گردد. محدوده قیمتی برای سمعک دیجیتال بسته به اینکه هوشمند یا غیر هوشمند باشند چیزی حدود، 10 الی 17 میلیون تومان است

قیمت سمعک وایرلس

با پیشرفت تکنولوژی سمعک های وایرلس عرضه شدند که علاوه بر کیفیت صدای بیشتر امکان اتصال میان سمعک ها با دستگاه های FM فراهم شد و برای اولین بار شاهد انتقال مستقیم صوت به گوش بیمار از دستگاه های FM بودیم. سمعک های وایرلس امکان تنظیمات ابتدایی توسط بیمار با اپلیکیشن گوشی همراه را نیز دارا هستند.

قیمت سمعک وایرلس دو گوشی پیشرفته

این سمعک ها بیشارین سطح توانایی وایرلس را شامل می شود و اطلاعات هر گوش توسط سیستم وایرلس به دیگری منتقل شده و به این صورت اطلاعات صوتی به اشتراک گذاشته می ‌شود. بدیهی است که در این مدل تمرکز بر اصوات از جهات خاص و همینطور توانایی شنیدن صدا در محیط های شلوغ بسیار بیشتر شده است. از دیگر ویزگی های سمعک وایرلس پیشرفته عبارتند از:

  • اشتراک گذاری مکالمات تلفنی با سمعک
  • عدم استفاده از گوشی تلفن همراه
  •  سیستم GPS 
  • و…

قیمت سمعک وایرلس پیشرفته از حدود 8 میلیون تومان الی 48 میلیون تومان تخمین زده می شود.

سمعک هوشمند

شاهکار تکنولوژی در سمعک، با در شناسایی تغییر محیط صوتی، تشخیص نویز از گفتار و با بهره گیری از میکروفون های جهت دار در کنار سیستم های پیشرفته کاهش نویز محیط سمعک های هوشمند قادر هستند صدای مورد نظر فرد کم شنوا را در محیط شناسایی و به شفاف ترین میزان ممکن برای فرد ارائه دهند. اگر از کاربران ناراضی سمعک بوده اید حتما باید سمعک های هوشمند را امتحان کنید. اضافه شدن بلوتوث و امکانات هندزفری سمعک های هوشمند از دیگر نقاط قوت آن است، بیمار میتواند به راحتی به مکالمات تلفنی خود با سمعک پاسخ داده و هر از شنیدن موسیقی با صدای استریم شده نهاست لذت ممکن را ببرد. امکان سوت کشیدن کشیدن سمعک در سمعک های هوشمند صفر بوده و تجربه شنیداری لذت بخشی را برای شما به ارمغان خواهد آورد. در مجموعه شنوایی و سمعک پایتخت میتوانید به صورت رایگان کیفیت صدای این مدل سمعک ها را از برترین برند های سمعک روز دنیا امتحان کنید.

اکثر تجویز های سمعک مجموعه سمعک پایتخت از میان سمعک های هوشمند است و مارا با نام سمعک هوشمند میشناسند.

سمعک های فراهوشمند

سمعک فراهوشمند در واقع بالاترین نسل تکنولوژی سمعک ها است که مجهز به آخرین فناوری و امکانات شنوایی این صنعت از جمله:

  • میکروفون‌های جهت دار اتوماتیک با قابلیت تشخیص منبع صوتی
  • تعداد بالای کانال‌های پردازشی با قابلیت افزایش قدرت پردازشی
  • قابلیت تشخیص و کاهش نویز محیطی در 5 درجه مختلف
  • قابلیت اتصال مستقیم به گوشی‌های آیفون و گوشی‌های اندروید
  • قابلیت تنظیم سمعک از راه دور 
  • قابلیت اتصال وایرلس دو سمعک به یکدیگر 
  • و…

می باشد. در نظر داشته باشید که کیفیت صوتی  سمعک‌های فراهوشمند و مدرن در بالاترین درجه ممکن قرار دارند و البته روند پیشرفت و تکامل همچنان ادامه دارد. 

قیمت سمعک فراهوشمند

سمعک‌های فراهوشمند با تعداد کانال بالای 48 و تا 64 کانال از انجاکه نمونه داخلی نداشته و اغلب وارداتی هستند، قیمت آنها بیش از 30 میلیون تومان برای هر گوش می باشد. 

دیگر تکنولوژِی های دخیل در قیمت سمعک

سمعک شارژی در برابر سمعک باتری خور

سمعک های هوشمند و به روز اکثرا در رده های سمعک شارژی عرضه میگردند. راحتی استفاده از این سمعک بسیار بیشتر شده و بیماران درگیر با مشکلاتی  از قبیل خرید باتری سمعک، تعویض باتری سمعک و در بعضی شرایط خاص تهیه باتری سمعک نمیشوند. سمعک های شارژی خود را به راحتی قبل از خواب داخل شارژر خود بگذارید و صبح روز بعد از صدای سمعک شارژی خود لذت ببرید. سمعک های شارژی سمعک های گران تری در مقایسه با سمعک های باتری خور هستند.

تاثیر تعداد کانال و باند بر روی قیمت سمعک

هر چه تعداد کانال و باند سمعک بیشتر باشد کیفیت صدای آن بیشتر خواهد بود. ساده ترین سمعک های دیجیتال حدود 2 الی 4 کانال و پیشرفته ترین آن ها در حال حاضر حدود 48 الی 64 کانال پردازشی دارند. هر چه تعداد کانال و باند سمعک بیشتر باشد، کیفیت صدای آن بیشتر و قیمت آن بیشتر خواهد بود.

انواع سمعک بر اساس شکل ظاهری و هزینه خرید آنها

سمعک ها از نظر شکل ظاهری به دو دسته ی مهم سمعک های پشت گوشی و داخل گوشی تقسیم می شوند که در  ادامه به بررسی هر یک خواهیم پرداخت.

سمعک داخل گوش

قیمت سمعک داخل گوش به عوامل زیادی از جمله برند سازنده، میزان هوشمندی سمعک و سایر تکنولوژی ها و امکاناتی که سمعک دارا می باشد، بستگی دارد. با این وجود اگر بخواهیم یک رنج قیمت برای مدل های داخل گوشی ارائه دهیم، رنج قیمتی آنها از حدود 8 میلیون تومان الی 43 میلیون تومان تخمین زده می شود. بدیهی است که برند های مطرحی همچون سمعک زیمنس یا مدل های شارژی یا سمعک بلوتوث دار قیمت بالاتری دارند.

هزینه سمعک داخل گوش بسته به سطح تکنولوژی:

سطح تکنولوژیقیمتگارانتی
پایه8,000,000 تومان تا 9,500,000 توماندارد
متوسط10,000,000 تومان تا 12,000,00094
پیشرفته13,000,000 تومان تا 15,500,000 توماندارد
عالی16,000,000 تومان تا 33,500,000 توماندارد

سمعک پشت گوشی

در سمعک های پشت گوشی نیز مانند نمونه های داخل گوشی، قیمت سمعک‌ با توجه به برند سمعک، سطح تکنولوژی، سال تولید پردازشگر و ویژگی به‌کار رفته در آن مشخص می شود. توجه داشته باشید که اگر سطح تکنولوژی به‌کار رفته در سمعک صرف نظر از آنکه شکل ظاهری آن پشت گوشی، داخل گوشی، سمعک‌های نامرئی CIC و داخل کانال (ITC) باشد، یکسان باشد، قیمت آن‌ها هم یکسان است. سمعک‌های پشت گوشی را می توان با توجه به سطح تکنولوژی آنها به چهار گروه پایه (Basic)، متوسط (Mid-Range)، پیشرفته (Advanced) و عالی (Premium) تقسیم‌بندی می شود.

هزینه سمعک پشت گوش بسته به سطح تکنولوژی:

سطح تکنولوژیقیمتگارانتی
پایه8,000,000 تومان تا 9,500,000 توماندارد
متوسط10,000,000 تومان تا 12,000,00094
پیشرفته13,000,000 تومان تا 15,500,000 توماندارد
عالی16,000,000 تومان تا 33,500,000 توماندارد

قیمت سمعک نامرئی

سمعک نامرئی همانطور که در مقاله ای مربوط به آن پیشتر توضیح دادیم بسیار کوچک بوده و با قرارگیری در عمق مجرای گوش کاربر از دید سایرین پنهان می شود. از این رو در ساخت این سمعک ها نیاز به قطعات پیشرفته تر و کیفیت ساخت بالاتر است. پس بدیهی است که قیمت آن کمی بیشتر از سمعک های پشت گوشی باشد. به طور میانگین قیمت سمعک نامرئی از حدود 8 الی 40 میلیون تومان متغیر است.

قیمت سمعک معمولی:

سمعک‌های معمولی، اولین نسل تولید شده از سمعک های تماما دیجیتال هستند. توجه داشته باشید با اینکه از تکنولوژی دیجیتال در ساخت این سمعک‌ها استفاده می‌شود، اما آنها سمعک‌ هوشمند نیستندولی به نسبت سمعک های معمولی کیفیت بهتری دارند. توجه داشته باشید که از آنجایی که کیفیت سمعک های هوشمند بسیار بالا هستند، این سمعک ها خیلی تجویز نمی شوند. قیمت معمولی، از  سمعک آنالوگ و از قیمت خرید سمعک هوشمند بیشتر است.

قیمت سمعک ارزان:

این سوال هم بارها از ما پرسیده می‌شود، در سمعک‌های ارزان از تکنولوژی آنالوگ، قابل‌‌برنامه‌ریزی و نیمه‌دیجیتال (دیجیتال تریمری) استفاده می‌شود.

صدای تقویت‌شده توسط این سمعک‌ها نسبت به سمعک‌های دیجیتال کیفیت پایین‌تری دارد.

با تولید سمعک‌های دیجیتال، دیگر سمعک‌های آنالوگ، قابل‌برنامه‌ریزی و نیمه‌دیجیتال (دیجیتال تریمری) توسط کمپانی‌های معروف سمعک تولید نمی‌شوند. معمولا استفاده از این سمعک‌ها به علت کیفیت پایین توصیه نمی‌شود.

قیمت سمعک برای وزوز گوش:

همان‌طور که ذکر شد، قیمت سمعک بستگی به سیستم پردازشی، سطح تکنولوژی و ویژگی‌ها به‌کار رفته در آن دارد. با توجه به این‌که سمعک‌های مخصوص وزوز گوش دارای سطح تکنولوژی متوسط، پیشرفته یا عالی هستند و از ویژگی‌های بیشتری برخوردارند، بنابراین قیمت سمعک برای وزوز گوش بر اساس سطح تکنولوژی سمعک تعیین می‌شود.

قیمت سمعک ضد آب:

ویژگی مقاوم به آب (water resistant) که به اشتباه به آن ویژگی سمعک ضد آب (water proof) می‌گویند، براساس درجه حفاظت (IP) تعیین می‌شود، هر چقدر درجه حفاظت بیشتر باشد، سمعک نسبت به نفوذ گردوغبار و رطوبت مقاوم‌تر و قیمت آن هم بیشتر می‌شود. شایان ذکر است، بالاترین درجه حفاظت در سمعک‌ها 68 است.

قیمت سمعک های بدون نسخه (OTC)

در سال 1401 دسته جدیدی از سمعک ها به بازار تجهیزات کمک شنیداری اضافه شد. اکنون مصرف کنندگان می توانند سمعک های خاصی را مستقیماً از داروخانه ها، فروشگاه ها و خرده فروشان آنلاین خریداری کنند – بدون نیاز به مراجعه به پزشک یا تجویز. قیمت بالای سمعک، انگ درک شده از پوشیدن آنها، و نگرانی از موثر نبودن آنها، همگی دلایل رایجی هستند که افراد مبتلا به کم شنوایی به طور متوسط 10 سال قبل از مراجعه به درمان منتظر می مانند.  این کار راه را برای خرده فروشان بیشتری برای ورود به بازار سمعک هموار کرده است، که باید قیمت را پایین بیاورد، آنها را مقرون به صرفه کند و زمان انتظار را قبل از تصمیم افراد برای درمان کم شنوایی کوتاه کند. توجه داشته باشید که ان سمعک ها نیز بر اساس ویژگی ها و امکاناتی که دارند رنچ یمتی متنوع ای دارند اما با این حال از انچا که این دوربین ها بدون نسخه ارائه می شوند، از نمونه های مشابه شخصی سازی شده ی خود ارزان تر هستند.

مزایا و معایب سمعک های OTC

اگر مطمئن نیستید که سمعک های OTC برای شما مناسب هستند یا خیر، مهم است که مزایا و معایب آن را بسنجید. این می تواند به شما کمک کند تا آگاهانه ترین تصمیم را در مورد درمان کم شنوایی خود بگیرید.

مزایا:

  • می توان آنها به طور مستقیم در فروشگاه ها و آنلاین خریداری کرد
  • بدون نیاز به آزمون شنوایی سنجی
  • توسط شما قابل تنظیم است
  • در مقایسه با اکثر گزینه های نسخه ای مقرون به صرفه تر است

معایب

  • به اندازه مدل های نسخه پیشرفته نیست
  • دسترسی محدودتر به متخصصان سلامت شنوایی
  • تنظیمات از راه دور را ارائه می دهد (بدون مراقبت مشتری حضوری)

 

چگونه سمعک های مقرون به صرفه پیدا کنیم؟

خرید سمعک یک سرمایه گذاری است. حتی ارزان ترین سمعک ها حدود 4 میلیون تومان برای هر جفت قیمت دارند.

برای مثال، برند سمعک اتیکن، سمعک‌های دیجیتال مقرون‌به‌صرفه را از 40 میلیون تومان برای هر جفت  به فروش می‌رساند. این در حالی است که برخی از برند های متفرقه دستگاه‌های کم‌هزینه‌ای را ارائه می‌کند که از 5 میلیون تومان برای هر جفت شروع می‌شود، اما در مقایسه با سایر سمعک‌های موجود در بازار بسیار ساده هستند.

قبل از خرید مدل ارزان‌تر، حتماً چاپ ریز را بررسی کنید. برخی از خرده‌فروشان و توزیع‌کنندگان آنلاین سمعک‌های کم‌هزینه را تبلیغ می‌کنند، اما در واقع PSAP‌هایی را می‌فروشند که صدا را تقویت می‌کنند اما سطح پشتیبانی یا فناوری مشابه سمعک را ارائه نمی‌کنند.

سمعک ها معمولاً از طریق کلینیک های مراقبت شنوایی فروخته می شوند. اما می‌توانید سمعک‌های ارزان قیمت OTC را به صورت آنلاین یا در داروخانه ها نیز پیدا کنید.

گارانتی و خدمات پس از فروش

خدمات پس از فروش معتبر در تمامی وسایل مصرفی موضوع بسیار مهمی است. به خصوص مواردی نظیر سمعک ها که با سلامتی افراد ارتباط مستقیم دارند. پیشنهاد می کنیم که حتما سمعکی را خریداری کنید که گارانتی پس از فروش معتبری ارائه می دهد. چراکه شاید سمعک بدون گارانتی قیمت کمتری داشته باشد اما بی شک کیفیت پایین تری داشته و در صورت خرابی مجبورید مجدد هزینه کنید.

نحوه خرید سمعک

تا چند سال پیش، تنها یک راه برای درمان کم شنوایی وجود داشت: برای آزمایش و خرید سمعک به یک کلینیک مراقبت شنوایی مراجعه می کردید. این یک چالش برای بسیاری از افرادی بود که دسترسی آسان به این مکان ها نداشتند. اما به لطف تغییرات اخیر در صنعت سمعک، اکنون راه های متعددی برای خرید سمعک با کیفیت بالا وجود دارد.

1- مراجعه حضوری به کلینیک شنوایی

برای سمعک های تجویزی، عموماً باید برای مشاوره حضوری و معاینه شنوایی توسط شنوایی شناس یا متخصص سمعک به کلینیک شنوایی مراجعه کنید. شنوایی شناسان متخصصان شنوایی با حداقل مدرک کارشناسی ارشد در زمینه شنوایی شناسی هستند که کم شنوایی و سمعک های مناسب را تشخیص می دهند. متخصصان سمعک، متخصصان شنوایی با دیپلم دبیرستان یا مدرک دو ساله هستند و فقط برای کمک به جاسازی یا برنامه ریزی سمعک مجوز دارند.

2- خرید آنلاین سمعک OTC

توانایی خرید سمعک آنلاین برخی از موانعی را که می تواند مانع از مراجعه افراد برای درمان کم شنوایی خود شود را از بین می برد. به طور کلی، فرآیند خرید برای بسیاری از سمعک های OTC ساده است، اما مهم است که بدانید خرید آنلاین سمعک برای همه مناسب نیست.

در برخی موارد، از دست دادن شنوایی ممکن است ناشی از یک مشکل پزشکی مانند دیابت، پوکی استخوان یا مننژیت باشد که تنها با مشاوره با پزشک و متخصص شنوایی شناس قابل تشخیص است. خرید سمعک بدون آن مداخله ممکن است باعث شود مشکل پزشکی زمینه ای باقی بماند.

همچنین مهم است که به خاطر داشته باشید که دریافت سمعک مناسب برای نیازهای شما بستگی به نوع خاص و شدت کم شنوایی شما دارد. سمعک های خریداری شده از طریق کلینیک شنوایی به صورت جداگانه برای هر فرد با توجه به نتایج ادیوگرام (تست شنوایی) برنامه ریزی می شود.

برند سمعک

از دیگر موارد تاثیر گذار بر روی هزینه تمام شده سمعک، برند تولید کننده آن می باشد. برندهای سمعک از عوامل بسیار مهم بر روی قیمت نهایی هستند. بدیهی است که برندهای مطرح و صاحب نام قیمت بالاتری داشته باشند اما بی شک در اکثر مواقع کیفیت بهتری را نیز ارائه می دهند. در ادامه لیست قیمت حدودی سمعک ها بر اساس برند سازنده آنها را عنوان می کنیم.

قیمت حدودینام برند سمعک
از 10 الی 60 میلیون تومانقیمت سمعک زیمنس آلمان
از 10 الی 70 میلیون تومانقیمت سمعک اتیکن دانمارک
از 8 تا 20 تومانقیمت سمعک فوناک سوئیس
از 8 تا 13 تومان سمعک یونیترون کانادا
از 6 تا 50 میلیون تومان سمعک برنافون سوئیس
از 3 تا 10  تومان سمعک اینترتون دانمارک
از 3 تا 13 میلیون تومان استارکی آمریکا
از 8 تا 25 تومانقیمت سمعک ادیوسرویس

1-سمعک زیمنس آلمان (SIEMENS – Signia)

قیمت سمعک زیمنس از 10 میلیون تومان برای هر دوگوش شروع می شود و بسته به کیفیت و سایر امکانات آن تا 60 میلیون تومان نیز می رسد. از آنجایی که این شرکت بیش از 130 سال که در زمینه تولید لوازم کمک شنوایی، فعالیت دارد از پیشروترین کمپانی در این حوزه به حساب می آید و هرساله تکنولوژی ‌های جدیدی را نیز معرفی می کند.

2- سمعک اتیکن

سمعک اتیکن یک برند دانمارکی است که توسط هانس دمنت در سال 1904 تاسیس شد و امروزه یکی از بزرگترین تولید کنندگان سمعک در جهان است. سمعک اتیکن (به انگلیسی: Oticon) مدل های معروف و قدرتمندی  را از جمله سمعک more اتیکن ارائه نموده است. قیمت خرید انواع سمعک های این برند از 10 میلیون تومان برای دو گوش شروع شده و تا 70 میلیون تومان متغییر است.

قیمت سمعک برای کودکان

از جمله سخت ترین موارد بالینی، تجویز و تنظیم سمعک برای کم‌شنوایی‌های عمیق، است به خصوص اگر بیمار کودک باشد. از میان سمعک های موجود سمعک Motion SP  ساخت برند زیمنس و سمعک اکسید از برند اتیکن است  پرقدرت‌ترین و پیشرفته‌ترین مدل های سمعک پشت‌گوشی هستند که معمولا برای کم شنوایی های عمیق تجویز می شوند. این سمعک ها میزان بهره و حداکثر خروجی بسیار بالایی داشته و می توانند حتی بالاترین افت‌های شنوایی را نیز پوشش دهند. این سمعک ها از جدیدترین و پیشرفته ترین سمعک های این برند هستند و به طبع بالاترین قیمت را در این برند ها به خود اختصاص داده و مناسب ترین کاندیدای سمعک کودک با درجه نا شنوایی بسیار بالا هستند.

نحوه مراقبت از سمعک

نگهداری و مراقبت از سمعک باعث می شود که سمعک به درستی کار کند و عمر باتری طولانی داشته باشد. طبق دستورالعمل سازنده باید دستگاه های خود را به طور مرتب تمیز کنید، زیرا موادی مانند موم گوش، می توانند به سمعک شما آسیب برسانند. همچنین باید از رطوبت (مخصوصاً اگر دستگاه های شما در برابر آب مقاوم نیستند) و همچنین دمای بالا اجتناب کنید. همچنین هنگام استفاده از محصولات مو، بهتر است سمعک خود را بردارید. وقتی صحبت از عمر باتری به میان می‌آید، مطمئن شوید که باتری‌های یکبار مصرف را به‌محض از بین رفتن آن‌ها عوض کرده و هر زمان که سمعک‌های خود را استفاده نمی‌کنید، آن‌ها را خاموش کنید.

خرید سمعک از مجموعه پایتخت با مهلت تست و ضمانت بازگشت وجه

زمانی که صحبت  از خرید تجهیزات کمک شنیداری و انواع سمعک به میان می آید، تصور اغلب افراد وسیله ای اکترونیکی مانند تلفن همراه است. امااین موضوع اصلا صحت ندارد چرا که در اغلب افراد نظر بر نوع عارضه کم شنوایی، شکل ظاهری گوش و… باید سمعک توسط یک متخصص تجویز شود. برای تجویز سمعک علاوه بر انچه بالاتر گفتیم، فاکتورهای دیگری نیز باید در نظر گرفته شود. پس اکیدا توصیه می کنیم که خود فرد به هیچ عنوان انتخاب مستقلی در این زمینه نداشته باشد. پس به منظور انتخاب یک سمعک مناسب باید ابتدا توسط یک متخصص شنوایی و سمعک یا ادیولوژیست معاینه شوید و او با در نظر گرفتن فاکتورهای متعدد مانند مقدار کم شنوایی، سن، جنسیت، الگوی ادیوگرام، نیازهای خاص شنوایی، مقدار درک گفتار، مشکلات زمینه ای همراه و با شناخت کاملی که از انواع مدل های، برندهای متفاوت و نقاط قوت و ضعف انها دارد و می داند چه تکنولوژی های در هر مدل به کار رفته سمعک مناسب با بودجه بیمار را به آن معرفی میکند.

بنابراین با توجه به آنچه بالاتر توضیح دادیم، مهم ترین آیتمی که اکثر افراد نسبت به ان بی توجهی می کنند، انتخاب یک شنوایی سنج حاذق و مراجعه به بهترین ادیولوژست می باشد تا بتواند صادقانه در این مسیر به بیمار کمک کند تا بهترین انتخاب ممکن را با در نظر گرفتن بودجه ای که در دست دارد، داشته باشد. ما در کلینیک شنوایی سنجی و تجویز سمعک پایتخت با در نظر گرفتن تمامی فاکتور هایی که اشاره کردیم، بهترین سمعک ها را به شما پیشنهاد می دهیم.

توجه داشته باشید که تخصص و اعتماد خریدنی نیست! کلینیک سمعک پایتخت تمامی سمعک های خود را، با  مهلت تست سمعک، ضمانت بازگشت وجه و گارانتی معتبر ارائه می دهد.

بهترین مرکز برای خریدن سمعک

زمانی که فردی برای بار نخست به کم شنوایی خود پی می برد، از اولین سوالاتی که برای او پیش می آید این است که از کجا باید سمعک بخریم. فراموش نکنید که سمعک یک پروتز پزشکی است و خیلی مهم است که از کجا آن را تهیه کنید سمعک  توسط چه فردی برای شما تجویز شود تا تمامی موارد گوناگون دخیل در تجویز سمعک در نظر گرفته شود.

اما متاسفانه اشتباهی که گاها  افراد مرتکب می‌شوند مراجعه به فروشگاه های تجهیزات پزشکی و خریدن انواع سمعک بدون تجویز پزشک است. اگر قصد خرید سمعک از بهترین مرکز تجویز سمعک در ایران را دارید، می توانید با کارشناسان ما در مجموعه سمعک پایتختدر تماس باشید.

ارتباط بین هزینه سمعک با سایز آن

اندازه سمعک (میزان مشخص بودن آن در گوش) هم یکی از عوامل دیگری است که سبب تعیین قیمت تمام شده سمعکتان می شود. در مدل های بروز تر سمعک از آنجایی که از مدارات بیشتر، استفاده شده است، کیس سمعک نیز از نظر ابعادی بزرگتر است. اما از آنجایی که سمعک های نامریی و کوچک محبوب تر اند، اکثر برندهای تولید کننده، در تلاش اند تا سمعک هایی با قدرت پردازشی بالا تولید کنند، ولی از آنجایی که این کار تلاش و تخصص ویژه ای را می طلبد، محصولی با این ویژگی ها، مسلماً قیمت بالاتری نیز خواهد داشت. به عنوان مثال هزینه سمعک نامرئی هوشمند بالاتر از مدل های سمعک نامریی معمولی است.

آیا سمعک هرچه گرانتر باشد بهتر است؟

همانطور که بالاتر نیز توضیح دادیم، برای تجویز سمعک باید میزان مشکل و اولویت های وی در نظر گرفته شود به طور مثال اولیت های شنیداری یک خانه دار با یک دانشجو و یک دانشجو با فردی که در محیط های پر سر و صدا رفت و امد دارد فرق می کند. پس قبل از انجام کامل آزمایش شنوایی توسط شنوایی شناس و بررسی‌های کامل فرد نمی‌ توان گفت که لزوماً سمعک گران بهتر است یا سمعک ارزان. با توجه به اولویت های شنیداری یک فرد ممکن است سمعک ارزان نیز پاسخگوی نیاز ان باشد و احتیاجی به صرف هزینه های بالا نباشد.

سوالات متداول

عواملی همچون تکنولوژی، کیفیت صدا و اندازه سمعک از عوامل تعیین کننده ی قیمت آن هستند. البته فاکتور آخر یعنی اندازه سمعک تاثیر چندانی بر روی قیمت تمام شده ی آن ندارد و مهم ترین آیتم سطح تکنولوژی به‌کاررفته در آن است. 

 

معمولا شاهد آن هستیم که برخی از کلینیک‌ها فقط یک برند خاص را پیشنهاد می‌کنند. در واقع شما کمترین کلینیکی را می بینید که با چندین تولید‌کننده‌ سمعک همکاری داشته باشند و برندهای مختلف را تجویز کنند. ما در کلینیک شنوایی سنجی سمعک پایتخت، بر اساس کیفیت محصولات و خدمات به مشتریان برند های مختلفی همچون سمعک زیمنس، برند فوناک، برند اتیکن، برند سمعک ادیوسرویس و… را پیشنهاد می کنیم.

درست است که نامرئی و کوچک بودن هر وسیله الکترونیکی تا حدودی بر روی قیمت محصول تاثیر خواهد داشت اما همانطور که بالاتر نیز اشاره کردیم اصلی ترین عوامل تعیین کننده ی قیمت سمعک تکنولوژی سمعک و برند آن است و سمعک نامریی اختلاف قیمت چندانی با سایر سمعک ها ندارد.

شروع قیمت سمعک ها از 8 میلیون تومان می باشد.

 

سمعک جیبی که از قدیمی‌ترین مدل ها است نسبت به سمعک‌های مدرن امروزی ارزان‌تر است و شروع قیمت آن ار حدود 5/1 میلیون تومان شروع می شود.

جمعبندی

سمعک ها وسایل کمک شنیداری هستند که کیفیت شنوایی افراد را بهبود می بخشند. این وسایل الکترونیکی توسط برند های متنوع داخلی و خارجی بسیاری، با سطح تکنولوزی و ویژگی ها و امکانات خاص و متنوع ای عرضه می شوند. پرواضح است که این تفاوت ها در قیمت تمام شده ی سمعک موثر است. با این حال این تضومین را به شما می دهیم که انواع سمعک ها از برند های معتبر را می توانید با نازلترین قیمت موجود در بازار تجهیزات کمک شنیداری، از مجموعه شنوایی سنجی و تجویز سمعک پایتخت تهیه نمایید. برای استعلام قیمت و خرید با ما در تماس باشید.

اگر زمان کافی برای مطالعه این مطلب را ندارید می توانید با کلیک بر روی لینک زیر pdf این مقاله را دانلود کرده تا در زمان مناسب مطالعه کنید.

دانلود لینک pdf مقاله قیمت سمعک

منبع

21 دیدگاه در “قیمت سمعک در سال ۱۴۰۳* خرید سمعک با ۳۰ روز تست

  1. رضا رحمانی گفت:

    سمعک من اتیکن هست و خراب شده شما لوازم و قطعات این برند رو دارید؟

    1. admin گفت:

      بله. برای کسب اطلاعات بیشتر به صفحه ی تعمیر سمعک مراجعه کنید.

  2. لیلی گفت:

    من برای پدرم نیاز به سمعک دارم اما اصلا در این مورد اطلاعاتی ندارم. میشه راهنماییم کنید؟

    1. admin گفت:

      برای کسب اطلاعات بیشتر می تونید همین مقاله رو تا انتها مطالعه کنید

  3. احمد رضا حسنی گفت:

    شما ارسال سمعک به خارج از ایران هم دارید؟

    1. admin گفت:

      سلام و درود خدمت شما همراه گرامی.
      برای کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص لطفا با همکاران ما با شماره تماس 09211897459 در ارتباط باشید

  4. سمیه خلج گفت:

    مرسی از توضیحات خوبتون. من ساکن تهران نیستم. چطور می تونم ازتون سمعک بخرم؟

    1. admin گفت:

      سلام و درود خدمت شما دوست عزیز
      از آنجایی که باید قالبگیری از گوشتون انجام بشه، برای خرید سمعک حتما باید به کلینیک مراجعه کنید.

  5. زینب گفت:

    شما واحد تعمیرات سمعک هم دارید؟ و اینکه اگر که بله قطعات کار شده اورجینال هستند؟

    1. admin گفت:

      سلام و درود خدمت شما دورست عزیز. بله برای کسب اطلاعات بیشتر می تونید، به صفحه تعمیر سمعک مراجعه کنید.

  6. نسرین عباسی گفت:

    سلام و خسته نباشید
    من چندتا سوال داشتم از خدمتتون
    1- مدت زمانی که بین خرید تا تحویل سمعک طول می کشه چقدر است؟
    2- سمعک ها شامل گارانتی می شن و مدت گارانتی چقدر است؟
    3- گارانتی که ارائه می دین در کشور های دیگر هم معتبر هستند یا خیر؟

    1. admin گفت:

      1- تحویل سمعک بین دو روز تا یک هفته زمان می بره
      2-یکسال گارانتی دارند
      3- بسته به برند سمعک بعضی از گارانتی ها در کشور های دیگر معتبر بوده و بعضی دیگر خیر

  7. میر حسین گفت:

    من آخرین باری که تست شنوایی سنجی دادم میزان شنوایی هر گوشم 30% تشخیص داده شد. چه سمعکی رو برای من پیشنهاد می کنید؟

    1. admin گفت:

      لطفا نتیجه تست ABR خودتون رو به شماره تماس 09211897459 واتساپ کنید.

  8. امیر علی اکبر گفت:

    سلام من وزوزگوش دارم براش چه سمعکی رو پیشنهاد می کنم. حقیقتا داخل ایران نیستم و نمی تونم برای معاینه حضوری بیام

  9. رامین گفت:

    شما اصفهان هم شعبه دارید؟

  10. سارا صدر گفت:

    من برای مادرم سمعک نامرئی خریدم ولی از اونها استفاده نمی کنه سوالی که دارم اینکه می تونم سمعکم رو بفروشم

  11. امیر شهرابی گفت:

    فروش آنلاین هم دارید؟

  12. زینب گفت:

    من یکی از دوستان برای خرید سمعک مادرم شما رو پیشنهاد کرد بهم واقعا از خریدی که داشتم راضی ام

  13. مازیار گفت:

    مرسی از توضیحات خوبتون خدا قوت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *